Copyright 2019 - © www.wesleypol.nl

De in 1991 geboren Wesley Pol uit Geesbrug wist al snel dat hij wilde gaan zingen. Als 6-jarige jongen stond Wesley al op een feestje te zingen op een kratje bier, als zijn toenmalige idool Jantje Smit.En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, beklom Wesley 12 jaar later het podium bij een feestje van familie en vrienden.

Hierop kreeg hij zoveel positieve reacties en dit smaakte naar meer. Hier wilde Wesley zeker verder mee gaan.

In 2014 kwam de debuutsingle: “Gloria” uit van Wesley. Er volgden meerdere singles in de opvolgende jaren, maar begin 2018 besloot Wesley het roer om te gooien. Hij wilde op zoek naar een andere studio, omdat hij nog niet had gevonden wat hij zocht. Na veel informatie te hebben opgedaan bij diverse collega-artiesten, kwam Wesley eind 2018 terecht bij de studio van Terry West. Een mooie samenwerking kwam tot stand en de vijfde single “Meisje in je spijkerbroek” werd een feit.

Wesley is te boeken voor een half uur tot avond vullend, Wesley zal zeker zijn eigen uitgebrachte repertoire ten gehore brengen maar ook diverse covers ten gehore brengen. Hij kan onder andere bekende piratenhits zingen zoals, Nico Haak, Henk Wijngaard, Don Mercedes maar ook actuele muziek brengen zoals Jaman, Henk Dissel, Milan Milano, Jannes enzovoort. Muziek is voor Wesley zijn lust en zijn leven, dit is ook zeker te merken. Een verrassend nieuw geluid!

 

Voor boekingen vind u bovenaan de site de kop Boekingen:

 

 

f t g

Bel Me:

Wilt u telefonisch informatie over mij ontvangen? Vul hieronder dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in, zodat wij contact met u kunnen opnemen